Ikano Visa | Kreditthjelp.no 

Tilbake

Ikano Visa

Ikano Visa er ett av flere produkter til Ikano Bank som ble etablert i Norge i 1991. Ikano Bank har hovedkontor i Lund i Sverige, og var opprinnelig en del av IKEA-konsernet, men eies i dag utelukkende av Kamprad-familien og IKEAs grunnlegger. Ikano Visa skiller seg ut blandt mengden av andre kredittkort på flere måter: En av mange fordeler er at brukeren selv kan velge å benytte seg av opp til 50 dagers rente- og kostnadsfri betalingsutsettelse på varekjøp - men også velge delbetaling. Dette er ett valg man selv kan ta i ro og mak etter at man har kjøpt og fått hjem varen! I Det at kortet er gratis å få, ha og handle med, i tillegg til at det har et av markedets beste rabattprogram, er også med å gjøre dette kortet veldig attraktivt.
 
Som Ikano Visa kunde, får du 1% fast rabatt på alt du kjøper på alle bensinstasjoner og dagligvarebutikker tilknyttet Visa. Dette gjelder i Norge og i utlandet.
 
Nå får du også 2 % fast rabatt på alle Shell-stasjoner i Norge når du betaler med ditt Ikano Visa. Rabatten gjelder for alt, enten det er drivstoff, spylerveske, pølser eller smågodt

Søk her
Annonse

Krav for kredittkort:
Alder: 23 - 99 år
Min. Inntekt: 200 000 kr
Betalingsanmerkninger: Nei
Norsk statsborger: Nei
Info om kredittkortet:
Kredittgrense: 100 000 kr
Fri kredittid: 50 dager
Teknologi:
Rabatter: 1% fast rabatt på bensin og mat. I tillegg er det 5-10 % rabatt på ulike bransjer fra måned til måned.
Bensinrabatt: Ja
Reiseforsikring: Ja
Bank: Ikano Bank
Kostnader kredittkort:
Årsavgift: 0 kr
Bruksavgift: 0 kr
Minibankgebyr: 45 kr for uttak på 1 000 kr
Effektiv rente: 21,92%
Låneeksempel: Effektiv rente: 21,92% ved 20000 kr o/12 måned, Totalt: 22102 kr

Tilbake